Avsegling med förhinder

Vi hade planerat att ge oss iväg på vår jordenruntsegling strax före påsk men p.g.a. viruset Corona får vi ändra våra planer. Vi avvaktar tills de europeiska länderna öppnar gränserna så istället för att gå söderut via Danmark börjar vi vår segling norrut. Bohuslän är ju alltid trevligt och vi tänkte även passa på att besöka varvet på Orust och testa vår nya utrustning.

Sirenia ligger nu i hemmahamnen med radar, solceller och vindgenerator. Vi kommer sammanställa alla förbättringar och underhåll vi gjort de senaste åren och lägga ut på bloggen.

Just nu har vi fullt upp med att rensa och packa ner lägenheten. Vi har slängt, skänkt, packat flyttlådor för förvaring på vinden och stora lass till båten. Det kommer säkerligen bli några lådor från båten till vinden med sådant vi inte kommer att få plats med i båten…

Den 1:e april lämnar vi lägenheten och flyttar ut till båten. Det skall bli sååå skönt när allt är klart och vi kan kasta loss även om det går norrut.

Coronaviruset sätter tyvärr även stopp för ”Öppen båt” och avseglarfest den 4 och 5 april.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Avsegling med förhinder

  1. Lars Axvi skriver:

    Så himla typiskt….,men kanske får ni trösta er med att Bohusländsk kvarstad är mindre kostsam än dito någonannanstans. Skall bli kul att följa er och jag ser fram emot ”berättelsen” om era uppdateringar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s