Båten ligger i sjön

Båten flöt i år också. På onsdag kväll 27:e mars mastade vi på och det gick galant trots att vi i år hade två ”förstagsrullar”.

På torsdagen kom Kapell och Annat för att ta mått för att sy en bemini för varmare seglingar i tropiskt klimat. Håkan kom vid 8-tiden på morgonen och lämnade båten 12 timmar senare. Han hade ett tufft jobb för det var ganska kallt och dessutom började det att blåsa rejält. Det slutade med att vi beställde sprayhood med extra fönster och fickor, beminimi med ”tittlucka, kapell som täcker hela sittbrunnen samt ett förkortat kapell som man kan sitta i under segling i busväder, $$$ men det ser ut att bli riktigt bra.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s