Sjösättning närmar sig

Båten är så gott som klar. Tvättad, polerad, vaxad, delvis bottenmålad, putsad propeller etc. Sjösättning är bokad den 26:e mars. Båten ligger inomhus i Torslanda Lagun och skall mastas på innan vi flyttar henne till Hinsholmskilen. För tillfället har vi ingen sommarplats eftersom pollare och ring i bryggan rök i en storm i september och Grefab har inte fixat platsen ännu.

Den 28 februari lämnade vi tillbaka vår leasingbil och har gått med i en bilpool. Så grymt bra. Egen parkering runt hörnet, alltid tankad, ren och städad, ingen trängselavgift, inga reparationer eller service, rätt däck för årstiden samt en bråkdel av vad vi betalade för att ha en egen bil….

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s